GIVEAWAY – Vinn ett perfekt sommarkit, värde 1900 kr!

Sommaren är äntligen här – dags att packa strandväskan och picknick-korgen, bege sig ut för att sola och bada och duka upp för mysiga middagar under ljumna sommarkvällar! Tillsammans med våra vänner på Little Farmer, Instax Fujifilm och Geggamoja, tävlar vi ut 12 st sommarkit värde 1900 kr – Perfekt för sommarens alla äventyr!

För att få ett sommarkit behöver du delta i vår tävling som hålls på Bambinos Instagram under @bambino_nordic. Tävlingen kommer att äga rum under tre olika tillfällen under sommaren för att öka dina chanser att vinna – så följ oss på Instagram och håll utkik! Lycka till!

Vi önskar dig en riktigt härlig sommar!

Hälsningar, Bambino teamet

 

 

Ett sommarkit innehåller följande produkter:

Fujifilm, instax mini 9, 899 SEK

instax mini 9 är efterföljaren till succen instax mini 8. Direktbildskameran instax är kameran som skänker dig glädje i din vardag genom att printa och framkalla bilden omedelbart. instax mini 9 är en söt och kompakt kamera som kommer i fem härliga och somriga färger.

 

Geggamoja, UV-filt, 299 SEK

Solskydds filten med solskyddsfaktor UV-50+. Solskydds filten filtrerar bort 98% av solens strålar. En mycket populär produkt på sommaren, perfekt att ha på stranden, vid badet eller i bärselen en solig dag.

 

Bambino, Eat-n-play! SLEEVED BIB, 209 SEK

Eat-n-play! SLEEVED BIB är den perfekta haklappen för måltider som tenderar att bli kladdiga. Haklappen skyddar både mage och armar, har ett reglerbart kardborrefäste i nacken och en rejäl ficka framtill som fångar upp spill. I kraftigt men följsamt bomullstyg med effektivt smutsavvisande yta som är lätt att torka av och kan tvättas i maskin. Kan användas som haklapp och som pyssel-förkläde. För barn från 1 år.

 

Little Farmer, 2 paket Gröt, ca 100 SEK

All vår gröt och välling är gjord på ekologisk mjölk och spannmål från noga utvalda svenska gårdar – helt utan palmolja, så att du ska känna dig säker på att du ger ditt barn det allra bästa.

 

Bambino, Measure-n-serve! PORRIDGE BOWL, 99 SEK

Measure-n-serve! PORRIDGE BOWL är den ultimata matningsskålen för barn som ska börja äta gröt och puréer! Skålen ligger skönt i handen och har ett unikt mönster med en praktisk mätskala som gör att du enkelt kan blanda gröt direkt i skålen.

 

Geggamoja, Solglasögon Baby, 129 SEK

Mjuka följsamma babysolglasögon, tillverkade i silikon material som gör dem tåliga. Solglasögonen ger din baby ett 100% UV-skydd – UV400. Passar åldrarna 0-18 mån. CE-märkta vilket påvisar en säker produkt.

 

Bambino, Snack-n-Sip! CUP, 69 SEK

Snack-n-sip! ALL-IN-ONE SNACK BOX AND DRINK CUP är en smart mugg med finurlig design anpassad för barn som vill lära sig dricka själv. Under locket finns ett litet snacksfack och drycken ryms spillsäkert i nederdelen och nås med sugrör. Muggen är anpassad för kalla drycker, dock ej kolsyrade.

 

Bambino, Little Scooper! FORK & SPOON, 69 SEK

Little scooper! är de självklara besticken för barn som ska börja äta själva. Det skonsamma materialet är snällt mot barnets mun och minskar risken för fula märken i bordet om barnet använder besticken som trumpinnar.