Om oss

Livet som förälder är en bergochdalbana, ena stunden skratt och glädje och andra stunden skrik och gråt, men oavsett så är matstunden en viktig del i samspelet mellan barn och förälder. Bambino vill underlätta och skapa glädje kring matstunden för dig och ditt barn!

Bambino finns till för dig som behöver funktionella och smarta produkter till ditt barns matstund eller vill ha recept, tips och inspiration kring barn och mat. Bambinos kärnvärden är enkelhet, funktion och glädje i vardagen. Med våra smarta, funktionella och färgglada produkter vill vi underlätta matstunden för dig och ditt barn och bidra till matglädje i vardagen.

Bambino har underlättat för barn och föräldrar sedan 1950-talet. Grunden för vår verksamhet är gedigen erfarenhet av barns behov och välbefinnande. Vår produktutveckling sker på huvudkontoret i Stockholm och baserar sig på ditt och ditt barns behov. Vi lyssnar och lär av er, det är ju ni som vet bäst vad ni behöver!

Våra produkter säljs idag i Sverige, Norge och Danmark, samt Baltikum, Island, Spanien, Frankrike och Storbritannien. Varumärket ägs av svenska företaget Bambino Mam AB, som i sin tur är ett helägt dotterbolag till österrikiska MAM Babyartikel GesmbH.