Entreprenören och formgivaren Mikaela Thimmig Bonde berättar om sitt bidrag i Colors by You 2016

Mitt färgval är baserat på några favoritsaker som finns i mina barns rum. De gröna vintage boxinghandskarna, den rosa dayroben, träbrickan av mangoträ och den creme-vita kudden. Det är också färger jag återfunnit i en del små strandfynd jag gjorde på stranden i Kenya. De tilltalar mig och blir en fin kombination tillsammans tycker jag! Svårare än så behöver det inte vara 🙂

Lycka till!

/Mikaela

IMG_5477

IMG_5480

Namn: Mikaela Thimmig Bonde

Gör: Formgivare och grundare av Malaika Cotton, ett Kenyask/Svenskt inredningsföretag som jobbar för att bevara afrikansk hantverkstradition och skapa jobb i delar av Afrika där arbetstillfällen är få. Vi sammanflätar det afrikanska hantverksmetoderna med en skandinavisk estetik på ett socialt ansvarfullt sätt. Vi lägger stor vikt vid att jobba hållbart och långsiktigt och i vårt sortiment finner du vardagsplagg och inredning i textil, trä, sten, ben och korg.

Mikaela

Photocredits: Patric Johansson