Välkommen till Colors by You-bloggen 2016!

BAM_0032_FB_bild

Nu har du chans att vara med och bestämma färger på Sveriges mest populära matningsskedar: Bambino Feeding Spoons 4-pack! I tävlingen Colors by You får konsumenter från Sverige och Norge lämna sina unika färgbidrag och sedan rösta fram fem vinnare. Vinnarbidragen går i produktion och kommer att säljas i butiker runtom i Sverige och Norge med vinnarnas porträtt på förpackningen. De fem vinnarna får även varsitt färgglatt Bambino-matkit värde 1000 SEK! Här på Colors by You-bloggen kommer vi att uppdatera med intressanta inlägg från gästbloggare inom design och inredning, för att inspirera dig som tävlar.

SÅ TÄVLAR DU

1. Gå till tävlingen och färgsätt Bambino 4-pack matningsskedar.

2. Fyll i dina namn- och adressuppgifter.

3. Skapa en berättelse om dig själv, ditt designintresse och beskriv hur du har tänkt med ditt designbidrag. Din berättelse hjälper juryn att bedöma totalen i ditt bidrag.

4. Bifoga ett digitalt fotografi på dig själv. Ditt fotografi kommer att synas här på bloggen om du blir en av finalisterna och på förpackningarna i butik om du vinner. Nu är ditt tävlingsbidrag komplett.

5. Skicka in ditt designbidrag. Du får bara tävla med ett designbidrag, så se till att du är riktigt nöjd med det. Du kan lämna in nya designbidrag, men det är bara ditt senast inlämnade designbidrag som kommer att behandlas.

Ditt tävlingsbidrag är inte komplett förrän du uppfyllt alla delarna ovan. Ofullständiga tävlingsbidrag kommer inte att behandlas.

ANSÖKAN PÅGÅR

7-22 april 2016. Tävlingsbidragen ska ha inkommit senast fredagen den 22 april kl 12:00.

SÅ VÄLJS FINALISTERNA

10 finalister väljs av en jury från Bambino utifrån bedömningskriterierna och presenteras här på Colors by You-bloggen den 25 april 2016.

BEDÖMNINGSKRITERIER

Juryn väljer de 10 finalisterna utifrån tre kriterier:

– Originalitet

– Estetik

– Helhetsintryck

SÅ VÄLJS VINNARNA

Konsumenterna väljer vilka finalister som ska vinna genom att rösta på sina favoriter här på Colors by You-bloggen. De fem bidrag med flest röster vinner och tas i produktion. Vinnarna får även varsitt Bambino-matkit värde 1000 SEK. Samtliga vinnares fotografier kommer att synas på vinnarbidragens förpackningar i butiker runtom i Sverige och Norge. Vinnarbidragen kommer att finnas till försäljning i butik 2017.

FRAMRÖSTNING OCH PRESENTATION AV VINNARNA

Röstningen pågår 25 april till 1 maj kl 00.00. Vinnarbidragen presenteras här på Colors by You-bloggen tisdagen den 3 maj 2016.

ÖVRIGT

Bambino förbehåller sig rätten att justera färger och utförande med hänsyn till produktionsprocessen. Bambino förbehåller sig rätten att diskvalificera felaktiga, felaktigt inlämnade eller ofullständiga bidrag. Bambino förbehåller sig rätten att fritt använda insända bidrag samt att offentliggöra och publicera resultaten. Medverkan innebär att tävlingsdeltagaren avsäger sig alla andra ersättningskrav än eventuell tävlingsvinst.

Stort lycka till önskar Bambino!