10 snabba till marknadschefen

COLORS BY YOU 2014 Namn: Christine Sandberg Ålder: 36 år Familj: Sambon Erik, busfröna Ebba 8 år och Vera 7 år Bor: Täby, utanför Stockholm Gör: Marknadschef, Bambino Mam AB COLORS BY YOU 2015
Namn: Christine Sandberg
Ålder: 36 år
Familj: Sambon Erik, busfröna Ebba 8 år och Vera 7 år
Bor: Täby, utanför Stockholm
Gör: Marknadschef, Bambino Mam AB[/caption]

Christine är en skojfrisk glädjespridare som har ett stort intresse för färg, form och inredning (förutom barnmatsprodukter såklart!). För Christine är färg personligt och emotionellt. En gul regnjacka eller röda hörlurar kan liva upp vilken grå och regnig oktobertisdag som helst. Jag blir glad av färg men lagom är bäst, därför är jag väldigt selektiv med hur jag använder färg, säger Christine. Hemma i radhuset i Täby är köket till exempel sobert vitt och svart med industriell touch på lampor och golv, medan barnens rum är härligt färgstarka. I lillasyster Veras rum får en röd vacker byrå med patina samsas med cerisea norska plädar och kuddar, och i storasyster Ebbas rum är färgpaletten pastelligt turkos, grå, grön och gul. Det framhäver och speglar deras personligheter på ett bra sätt, tycker Christine.

Såhär svarar hon på 10 snabba!

Mars är…

En sjukt härlig månad för skidåkning i svenska fjällen 🙂 Älskar!

Busfröna i fjälllen

Trendigaste färgen i vår…

Roströd/smutsorange

Mitt senaste fynd…

Glaslådor från Electrolux egentligen avsedda som förvaringslådor i äldre kylar. Loppisfynd! Jag älskar formen och deras uttryck samt att de fyller en superfunktion med förvaring av småsaker som annars hamnar lite varstans.

Toppenbra glaslådor från Electrolux

Det sötaste jag vet…

Mina barn <3

Mina sötnosar

I vår reser jag helst till…

Lite klyschigt men…till New York…har en passion för Manhattanupplevelsen (åså bor min syster där).

Min finaste pryl…

Hmmm… ändras lite hela tiden men just nu är det lampan Random som min vän Katarina Dahl designat.

Min favoritpryl hänger just nu  vardagsrummet
Min favoritpryl hänger just nu vardagsrummet

Jag blir alltid glad när…

Solen lyser!

En vacker dag ska jag…

Komma över min spindelfobi.

Mitt motto är…

Är det viktigt hör de av sig igen (fast mest när jag behöver tagga ner tempot :))!

Min största inredningskatastrof…

När jag snabbt (jag gillar när saker sker direkt) ska sätta upp något på väggen. Det blir oftast snett och sitter inte så bra! Måste låta min lugna filbunke till sambo göra sådant. Han tar tiiiiiiid på sig (läs: vattenpass) och använder gärna både hängslen (läs: mollyplugg) och livrem (läs: flera skruvar)!

Om jag var med i Colors by You skulle mina skedar få färgerna…

Mörkgrå, roströd, smutsblå och turkos!

Inspiration till mitt bidrag i Colors by You

/Christine]]>