Våren och färgernas tid är här!

Karin Mannerstål - Colors by You by Bambino COLORS BY YOU 2015
Namn: Karin Mannerstål
Ålder: 51 år (tror jag…)
Bor: Stockholm
Gör: Designer och tv-profil (Äntligen Hemma)
Samlar på: För mycket saker. Om ni frågar min man…
Drömmer om: Att få bli mamma till en designklassiker
Favoritfärg: Många! (fast hemma hos mig är det mest vitt)
Livsmotto: Man får inte roligare än man gör sig[/caption]

Välkommen till succétävlingen Colors by You! En urkul tävling som i år firar 4-års jubileum. Fanfar! Jag har varit med sedan starten, och att sätta färg på fyra matningskedar kan verka simpelt men har visat sig vara bra mycket trixigare än man tror. Med hjälp av vårt smarta färgverktyg(länk) kan du ge skedarna precis vilka färger du vill. Möjligheterna är oändliga! Det är där i svårigheten ligger.

Jag hoppas att jag ska kunna ge dig några inspirerande tips på vägen.

1) Våren är här (åtminstone i sikte!), och med den en helt ny färgpalett än den vi varit vana vid de senaste sex månaderna. Ta en uppfriskande promenad och upptäck det artilleri av nykläckta, kripsiga vårfärger som precis vaknat till liv. Vilka gröna nyanser skiftar den nyutslagna lönnen i? Vilka pasteller får stadens fasader i den efterlängtade eftermiddagssolen?

2) Öppna garderoben! Min går i svart, svart, svart och svart efter vinterns mörker och kyla. Oinspirerande kan tyckas. Spring då upp på vinden och hämta ner vårgarderoben istället! Går den i samma nyanser? Vilka nyanser klär du dig helst i?

3) Se dig om hemma! Vilken accentfärg bryter av snyggt mot den vita soffan, den grå mattan eller den svarta klädhängaren? Kanske turkos, limegrön eller rosa! En dov och blygsam bas funkar utmärkt tillsammans med en färgklick.

4) Kanske det bästa tipset av de alla. Njut en extra stund av dina härliga barn! Vilka färger symboliserar du de med?

Med andra ord, låt omgivningen inspirera sig och släpp loss kreativiteten!

Var med och fira 4-års jubileum med oss genom att lämna ditt unika bidrag i tävlingen här.

KRAM Karin

 

 

 

 ]]>