Colors by You 2015 – sätt färg på Sveriges mest populära matningsskedar!

Colors by You 2015. Sätt färg på Bambino Feeding Spoons!

Välkommen till succétävlingen Colors by You 2015, där du har möjlighet att sätta färg på Sveriges mest populära matningssked från Bambino! Sex vinnare röstas fram, som går i produktion och kommer att säljas i butiker runtom i Sverige och Norge med vinnarnas porträtt på förpackningen. Det färgbidrag som får allra flest röster vinner dessutom personliga inredningstips från designern och tv-profilen Karin Mannerstål under en heldag i Stockholm! Colors by You-bloggen drivs av oss på Bambino, med Karin Mannerstål som ankare. Återkom till bloggen ofta för uppdaterad information. Vi kommer att lägga ut tips, inspirerande inlägg från gästskribenter och annan nyttig information som du kan behöva.

SÅ TÄVLAR DU
Tävlingsuppgiften består av två delar:

Del 1
1. Gå till tävlingsappen. Färgsätt Bambino 4-pack matningsskedar.
2. Fyll i dina namn- och adressuppgifter.
3. Skicka in ditt designbidrag. Du får bara tävla med ett designbidrag, så se till att du är riktigt nöjd med ditt. Du kan lämna in nya designbidrag, men det är bara ditt senast inlämnade designbidrag som kommer att behandlas.

Del 2
1. Gå till tävlingsformuläret och skapa en berättelse om dig själv, ditt designintresse och beskriv hur du har tänkt med ditt designbidrag. Din berättelse hjälper juryn att bedöma totalen i ditt bidrag.
2. Bifoga ett digitalt fotografi på dig själv. Ditt fotografi kommer att synas här på bloggen om du blir en av finalisterna, och på förpackningarna i butik om du vinner.
3. Skicka in ditt tävlingsformulär. Nu är ditt tävlingsbidrag komplett och du är med i tävlingen.
Ditt tävlingsbidrag är inte komplett förrän du skickat in båda delarna (1+2) ovan. Ofullständiga tävlingsbidrag kommer inte att behandlas.

ANSÖKAN PÅGÅR
16 mars till 10 april 2015. Tävlingsbidragen ska ha inkommit senast fredagen den 10 april 2015 kl 12:00.

SÅ VÄLJS FINALISTERNA
10 finalister väljs av juryn utifrån bedömningskriterierna och presenteras på Colors by You-bloggen den 17 april 2015. Juryn består av:
– Karin Mannerstål, grafisk formgivare, designer, programledare i inredningsprogrammet Äntligen Hemma
– Ingrid Grönfeldt, VD, Bambino Mam AB
– Karin Backmark, Produktchef, Bambino Mam AB

BEDÖMNINGSKRITERIER
Juryn väljer de 10 finalisterna utifrån tre kriterier:
– Originalitet
– Estetik
– Helhetsintryck

SÅ VÄLJS VINNARNA
Konsumenterna väljer vilka finalister som ska vinna genom att rösta på sina favoriter på Colors by You-bloggen. De sex bidrag med flest röster vinner och tas i produktion. Det bidrag som har fått allra flest röster räknas som totalvinnare och vinner personliga inredningstips från Karin Mannerstål under en heldag i Stockholm. Samtliga vinnares namn och fotografier kommer att synas på vinnarbidragens förpackningar i butiker runtom i Sverige och Norge. Vinnarbidragen kommer att finnas till försäljning i butik 2016.

FRAMRÖSTNING OCH PRESENTATION AV VINNARNA
Röstningen pågår 17 april till 3 maj kl 00.00. Totalvinnaren samt övriga fem vinnarbidrag presenteras här på Colors by You-bloggen tisdagen den 5 maj.

ÖVRIGT
Bambino förbehåller sig rätten att justera färger och utförande med hänsyn till produktionsprocessen. Bambino förbehåller sig rätten att diskvalificera felaktiga, felaktigt inlämnade eller ofullständiga bidrag. Bambino förbehåller sig rätten att fritt använda insända bidrag samt att offentliggöra och publicera resultaten. Medverkan innebär att tävlingsdeltagaren avsäger sig alla andra ersättningskrav än eventuell tävlingsvinst.

Stort lycka till önskar Bambino!]]>