Allt om årets tävling – Colors by You 2014

cby-big-splash

Äntligen är det dags för årets upplaga av designtävlingen Colors by You, där du ska sätta färg på Sveriges mest populära matningssked från Bambino! Tävlingen har i år ett nytt, fräscht upplägg och är en rolig möjlighet för dig med intresse för färg och form att uttrycka dig. Sex vinnare väljs ut, som går i produktion och säljs i butiker runtom i Sverige och Norge.

Totalvinnaren får dessutom personliga inredningstips från designern Karin Mannerstål under en heldag i Stockholm, och ett presentkort på designonline.se att förverkliga tipsen med!

Colors by You-bloggen drivs av oss på Bambino, med Karin Mannerstål som ankare. Återkom till bloggen ofta för uppdaterad information. Vi kommer att lägga ut tips, inspirerande inlägg från gästskribenter, svar på frågor och annan nyttig information som du kan behöva.

SÅ TÄVLAR DU
Tävlingsuppgiften består av två delar:

Del 1

1. Gå till tävlingsappen. Färgsätt Bambino 4-pack matningsskedar.
2. Fyll i dina namn- och adressuppgifter.
3. Skicka in ditt designbidrag. (Du får bara tävla med ett designbidrag, så se till att du är riktigt nöjd med ditt. Du kan lämna in nya designbidrag, men det är bara ditt senast inlämnade designbidrag som kommer att behandlas.)

Del 2
1. Gå till tävlingsformuläret och skapa en berättelse om dig själv, ditt designintresse och beskriv hur du har tänkt med ditt designbidrag. Din berättelse hjälper juryn att bedöma totalen i ditt bidrag.
2. Bifoga ett digitalt fotografi på dig själv. Ditt fotografi kommer att synas här på bloggen om du blir en av finalisterna, och på förpackningarna i butik om du vinner.
3. Skicka in ditt tävlingsformulär. Nu är ditt tävlingsbidrag komplett och du är med i tävlingen.

Ditt tävlingsbidrag är inte komplett förrän du skickat in båda delarna (1+2) ovan. Ofullständiga tävlingsbidrag kommer inte att behandlas.

ANSÖKAN PÅGÅR
10 mars till 4 april 2014. Tävlingsbidragen ska ha inkommit senast fredagen den 4 april 2014 kl 12:00.

SÅ VÄLJS FINALISTERNA
10 finalister väljs av juryn utifrån bedömningskriterierna och presenteras på Colors by You-bloggen den 11 april 2014. Juryn består av:

– Karin Mannerstål, grafisk formgivare, designer, programledare i inredningsprogrammet Äntligen Hemma
– Christine Sandberg, Produktchef, Bambino Mam AB
– Ingrid Grönfeldt, VD, Bambino Mam AB
– Jesper Odelius, Creative Director, OCOM

BEDÖMNINGSKRITERIER
Juryn väljer de 10 finalisterna utifrån tre kriterier:

– Originalitet
– Estetik
– Helhetsintryck

SÅ VÄLJS VINNARNA
Konsumenterna väljer vilka finalister som ska vinna genom att rösta på sina favoriter på Colors by You-bloggen. De sex bidrag med flest röster vinner och tas i produktion. Det bidrag som har fått allra flest röster räknas som totalvinnare och vinner personliga inredningstips från Karin Mannerstål under en heldag i Stockholm och ett presentkort från designonline.se att förverkliga tipsen med. Samtliga vinnares namn och fotografier kommer att synas på vinnarbidragens förpackningar i butiker runtom i Sverige och Norge. Vinnarbidragen kommer att finnas till försäljning i butik 2015.

FRAMRÖSTNING OCH PRESENTATION AV VINNARNA
Röstningen pågår 14 april till 2 maj. Rösterna räknas fredagen den 2 maj 2014 kl 12.00. Totalvinnaren samt övriga fem vinnarbidrag presenteras här på Colors by You-bloggen måndagen den 5 maj.

ÖVRIGT
Bambino förbehåller sig rätten att justera färger och utförande med hänsyn till produktionsprocessen. Bambino förbehåller sig rätten att diskvalificera felaktiga, felaktigt inlämnade eller ofullständiga bidrag. Bambino förbehåller sig rätten att fritt använda insända bidrag samt att offentliggöra och publicera resultaten. Medverkan innebär att tävlingsdeltagaren avsäger sig alla andra ersättningskrav än eventuell tävlingsvinst.

Lycka till, önskar Bambino!]]>