Nu lanseras Colors by You 2014 i butik!

Varje år låter Bambino konsumenterna vara med och sätta färg på Sveriges populäraste matningssked, Bambino Feeding Spoon i 4-pack. Nu lanseras förra årets vinnarbidrag i butik, med porträtt av vinnarna på förpackningen!

2014 års tävling utspelade sig på Colors by You-bloggen, www.colorsbyyou.me, som under hela tävlingsperioden uppdaterades med inspirerande inlägg från gästbloggare. Designern och tv-profilen Karin Mannerstål var en av dem. Hon satt även med i juryn som fick utse tio finalistbidrag som konsumenterna sedan fick rösta på. De sex bidrag som fick flest röster vann och sattes i produktion.

Det färgbidrag som fick allra flest röster skapades av Emma Nilsson från Eskilstuna. Hon fick inte bara se sina skedar lanserade i butik utan vann även personliga inredningstips från Karin Mannerstål under en heldag i Stockholm, och ett presentkort på designonline.se att förverkliga tipsen med.

”Jag tyckte det var superkul att få vara med och bestämma färg på skedarna! Jag har aldrig varit med i tävlingen tidigare och kunde inte för mitt liv tro att jag skulle vinna och få träffa Karin! Hon är verkligen sådär färgglad och härlig som hon är på tv. Jag hade en jätterolig dag och fick massor av tips om hur jag skulle kunna fixa till inredningen här hemma”, säger Emma Nilsson.

Colors by You-skedarna finns att köpa i limiterad upplaga på bambino.se (https://www.bambino.se/webbshop/i-fokus/colors-by-you-2013-matningssked-4-pack/) och på ICA, Hemköp, Willys, Coop samt i välsorterade barnvagnsbutiker.

I mars lanseras årets tävling av Colors by You. Håll utkik på www.colorsbyyou.me!

Kajza Ekblad
Bambino Mam AB
Kajza.ekblad@bambino-mam.se
Telefon: +46 8 613 00 45
Mobil: +46 70 251 94 60