Colors by You 2017 – sätt färg på ditt barns matningsskedar!

             

För sjätte året i rad slår vi upp portarna för succétävlingen Colors by You, där du har möjlighet att sätta färg på Sveriges mest populära matningssked från Bambino! Sex vinnare röstas fram, som går i produktion och kommer att säljas i butiker runtom i Norden, med vinnarnas porträtt på förpackningen. Vinnarna får även varsitt färgsprakande Bambino-matkit värde 1000 kr.

Uppgiften går ut på att sätta färg på Bambino matningsskedar i en förpackning om fyra skedar. Tävlingen utspelar sig på Bambinos hemsida och ackompanjeras av Colors by You-bloggen som uppdateras med inspirerande inlägg som bidrar med nya perspektiv och infallsvinklar till dig som tävlar.

Färg har otroligt stor betydelse och i årets tävling vill vi lyfta kopplingen mellan färg och känslor. Varför inte låta dina känslor sätta färg på våra mest populära matningsskedar?

”Colour affects us from the moment we open our eyes in the morning until we close them at night. We can help to brighten up our child´s day – and colour is one of our tools.”, säger Gail Baker, Designer & Founder of Bakerscape.

För att delta i tävlingen lämnar du ett färgbidrag, laddar upp ett foto på dig själv och fyller i uppgifter om dig själv och hur du tänkt kring ditt bidrag. Ansökningarna kan lämnas in till och med den 17:e april. Därefter kommer en jury från Bambino att utse 10 finalister. Dessa kommer att publiceras på Colors by You-bloggen den 21:e april. Konsumenterna får sedan rösta fram sex vinnande bidrag. Röstningen pågår till och med 1 maj och de sex vinnarna publiceras på Colors by You-bloggen den 4 maj 2017.

Inspireras av designern Gail Baker och läs mer om tävlingen här: https://bambino.se/colors-by-you-blogg/

Tävla här: https://bambino.se/colors-by-you/