Colors by You 2016 – sätt färg på ditt barns matningsskedar!

För femte året i rad slår vi upp portarna för succétävlingen Colors by You, där du har möjlighet att sätta färg på Sveriges mest populära matningssked från Bambino! Fem vinnare röstas fram, som går i produktion och kommer att säljas i butiker runtom i Sverige och Norge, med vinnarnas porträtt på förpackningen. Vinnarna får även varsitt färgsprakande Bambino-matkit värde 1000 kr.

Uppgiften går ut på att sätta färg på Bambino Matningsskedar i en förpackning om fyra skedar. Tävlingen utspelar sig på Bambinos hemsida och ackompanjeras av Colors by You-bloggen som dagligen uppdateras med inspirerande inlägg av gästbloggare som på sina personliga sätt bidrar med nya perspektiv och infallsvinklar till dig som tävlar.

”För oss är Colors by You-tävlingen ett lika säkert vårtecken som att se vitsippan och tussilagon sticka upp ur marken. Äntligen är vi igång igen! I år har vi lagt tävlingen på vår nya hemsida med förhoppningen om att det ska göra tävlingen ännu bättre och deltagandet ännu enklare. Förra året var pastellfärger i rosa, blått, vitt, gult och grönt helt klart mest populära. Ska bli superspännande att se vilka färgskalor som tas i produktion i år”, säger Karin Backmark, Produktchef för Bambino.

För att delta i tävlingen lämnar du ett färgbidrag, laddar upp ett foto på dig själv och fyller i uppgifter om dig själv och hur du tänkt kring ditt bidrag. Ansökningarna kan lämnas in till och med den 22:e april. Därefter kommer en jury från Bambino att utse 10 finalister. Dessa kommer att publiceras på Colors by You-bloggen den 25:e april. Konsumenterna får sedan rösta fram fem vinnande bidrag. Röstningen pågår till och med 1 maj och de fem vinnarna publiceras på Colors by You-bloggen den 3 maj 2016.

Inspireras av våra gästbloggare och läs mer om tävlingen här: https://bambino.se/colors-by-you-blogg/

Tävla här: https://bambino.se/colors-by-you/