Colors by You 2015 – sätt färg på ditt barns matningsskedar!

För fjärde året i rad slår vi upp portarna för succétävlingen Colors by You, där du har möjlighet att sätta färg på Sveriges mest populära matningssked från Bambino! Sex vinnare röstas fram, som går i produktion och kommer att säljas i butiker runtom i Sverige och Norge. Det färgbidrag som får allra flest röster vinner dessutom personliga inredningstips från designern och tv-profilen Karin Mannerstål under en heldag i Stockholm.

Uppgiften går ut på att sätta färg på Bambino Matningsskedar i en förpackning om fyra skedar. Tävlingen utspelar sig på Colors by You-bloggen som drivs av oss på Bambino. Under tävlingsperioden kommer bloggen uppdateras med inspirerande inlägg av gästbloggare som på sina personliga sätt bidrar med nya perspektiv och infallsvinklar till dig som tävlar. Gästbloggar gör bland andra Karin Mannerstål, som också sitter med i tävlingsjuryn.

”Jag har varit delaktig i tävlingen sedan starten för fyra år sedan. Den har varit superpopulär och det är kul att se hur tävlingen har utvecklats och intresset för den har ökat för varje år som gått. Många fina färgbidrag har röstats fram och producerats, och jag har fått chansen att träffa härliga vinnare här i Stockholm. Jag undrar just vem jag får träffa i år”, säger Karin Mannerstål.

För att delta i tävlingen måste du gå in på Color by You-bloggen och lämna ett färgbidrag i tävlingsappen och fylla i ett formulär om dig själv och hur du tänkt kring tävlingen. Ansökningarna kan lämnas in till och med den 10:e april. Därefter kommer en jury bestående av bland andra Karin Mannerstål samt VD:n och Produktchefen för Bambino att utse tio finalister. Dessa kommer att publiceras på Colors by You-bloggen den 17:e april. Sedan får konsumenterna rösta fram sex vinnande bidrag. Röstningen pågår till och med 3 maj och de fem vinnarna samt totalvinnaren publiceras på bloggen den 5 maj 2014.

All information finns på Colors by You-bloggen: www.colorsbyyou.me