Colors by You 2014 – succétävlingen är tillbaka!

Äntligen är det dags för årets upplaga av designtävlingen Colors by You, där du ska sätta färg på Sveriges mest populära matningssked från Bambino! Tävlingen har i år ett nytt, fräscht upplägg och är en rolig möjlighet för dig med intresse för färg och form att uttrycka dig. Sex vinnare väljs ut, som går i produktion och kommer att säljas i butiker runtom i Sverige och Norge. Totalvinnaren får dessutom personliga inredningstips från designern Karin Mannerstål under en heldag i Stockholm, och ett presentkort på designonline.se att förverkliga tipsen med.

Uppgiften går ut på att sätta färg på Bambino Matningsskedar i en förpackning om fyra skedar. Nytt för i år är Colors by You-bloggen där tävlingen utspelar sig. Bloggen drivs av oss på Bambino, med Karin Mannerstål som ankare. Den uppdateras kontinuerligt med tips, inspirerande inlägg av gästbloggare, svar på frågor och annan nyttig information som du kan behöva.
”I år sitter jag i tävlingsjuryn, en nyhet jämfört med i fjol. Jag ska vara med och ta fram 10 finalister, så det blir väldigt spännande. Särskilt som det kom in så många bidrag 2013, över 1 100 stycken” säger Karin Mannerstål och fortsätter: 

”Du som nu kanske funderar på att tävla i Colors by You 2014 ska veta att det är en superkul tävling. Men tusan, vad många färger det finns. Och vilka kombinationer man kan göra…. Det jag kan säga som jag verkligen tror på och har haft nytta av själv är: utgå från vad du själv tycker om. Det gör alltid jag. Och det slutar sällan som jag har tänkt mig. Så det finns ingen risk att tänka för ”smått”. Hjärnan är en spännande plats och varje gång du utforskar den hittar du något nytt. Bara du bestämmer dig för att du kan – för då kan du”, tipsar Karin Mannerstål.

För att delta i tävlingen måste du gå in på Color by You-bloggen och lämna ett färgbidrag i tävlingsappen och fylla i ett formulär om dig själv och hur du tänkt kring tävlingen. Ansökningarna kan lämnas in till och med den 4 april. Därefter kommer en jury bestående av bland andra Karin Mannerstål samt VD:n och Produktchefen för Bambino att utse tio finalister. Dessa kommer att publiceras på Colors by You-bloggen den 11 april. Sedan får konsumenterna rösta fram 6 vinnande bidrag. Röstningen pågår till och med 2 maj och de fem vinnarna samt totalvinnaren publiceras på bloggen den 5 maj 2014.

All information finns på Colors by You-bloggen: www.colorsbyyou.me