Bambino Colors by You 2013 äntligen i butik!

Nu är den långa väntan över! Matningsskedarna som ni konsumenter satte färg på är äntligen här!
Bland över 1000 bidrag röstade ni fram sex färgglada vinnarbidrag – allt ifrån ljust, pastelligt och mjukt till färgkavalkad, svart och grått. De finns nu att köpa på ICA, Coop och bambino.se.

I april förra året lät vi konsumenterna sätta färg på våra Bambino Feeding Spoons 4-pack, via ett färgverktyg på vår facebooksida. Det är fantastiskt kul att engagemanget i tävlingen var så stort, och otroligt givande att få input från konsumenterna på det här viset, säger Christine Sandberg, Produktchef för Bambino.

Malin Fager, konsumenten bakom det bidrag som fick allra flest röster, fick inte bara se sina skedar lanserade i butik, utan även en inspirationsdag tillsammans med designern Karin Mannerstål i Stockholm. Malin har en liten Isolde på knappt 2 år och bor i Kode utanför Göteborg. Hon pluggar till kock och gillar foto, färg, form och matlagning. Malins vinnarskedar är orange, rosa, grön och blå.

Jag inspirerades av sommarkänslor och en t-shirt som jag köpt i USA med aprikos och neon-färger. Jag gillar färger som man blir glad av, klara färger, säger Malin Fager.

I mitten av mars lanseras 2014 års version av Bambino Colors by You. I år har vi tagit ett nytt, roligt grepp om tävlingen som vi hoppas ska engagera ännu fler! Det ska bli jättekul att köra igång Colors by You för tredje året i rad! Håll utkik på bambino.se så du inte missar årets tävling, säger Christine Sandberg.

Läs mer om Malin Fager och hennes dag tillsammans med Karin Mannerstål här: https://www.bambino.se/vinnaren-av-colors-by-you-2013/