Bambino Squeezy Spoon – en sked som skruvas direkt på klämpåsen!

Bambino Squeezy Spoon som utvecklats för att göra matning med klämpåse ännu enklare! Klämpåsar med puré är populära som mellanmål till barn från 6 månader, framförallt för att påsarna inte behöver förberedas och kan ätas på språng.

Squeezy Spoon är en smart sked som skruvas direkt på klämpåsen med puré. Med skeden på klämpåsen minskar risken för kladd och föräldern kan mata barnet med ena handen samtidigt som den andra handen är fri.
Christine Sandberg, Marknadschef på Bambino, menar att det är konsumenternas efterfrågan och behov som bidragit till utvecklingen av skeden.

”Många små barn klarar inte av att suga på munstycket som finns på påsen. Andra barn klämmer ut alldeles för mycket puré, så att måltiden blir en väldigt kladdig historia. Squeezy Spoons har tagits fram för att förenkla matning med klämpåse för stressade småbarnsföräldrar. Dessutom får barnet möjlighet att träna på att äta med sked i tidig ålder”, säger Christine.

Bambino Squeezy Spoon finns i tre olika färger och passar de flesta klämpåsar på marknaden. Skeden säljs i 3-pack och finns att köpa på Coop, Hemköp, Babyfackhandeln och Bambino.se