Bambino Bottles – perfekta vällingflaskor med design av Karin Mannerstål

Nu lanseras Bambino Bottles som ett svar på våra konsumenters efterfrågan. Vällingflaskor som rymmer mer – upp till 330 ml! Nappflaskorna har söta kaninmotiv, ”Mr & Mrs Rabbit”, utformade av designern och tv-profilen Karin Mannerstål. De är anpassade för barn som älskar välling och för föräldrar som vill att tillredning av välling ska gå snabbt och enkelt!

Bambino Bottles är praktiska nappflaskor med vid hals som är enkla att fylla och rengöra, och deras rymd gör att det går snabbt att skaka ihop en stor portion välling direkt i flaskorna. De är smart utformade så att de går in i alla mikrovågsugnar, har greppvänlig midja och lock som förhindrar läckage när de skakas. Flaskorna finns i fyra härliga färgkonstellationer; röd, blå, vit och grå.

Designsamarbetet mellan Bambino och Karin Mannerstål är en, sedan många år tillbaka, väletablerad relation. Karin har hjälpt Bambino med färgkollektioner och tagit fram motiv för alltifrån nappflaskor, pulverbehållare och hakklappar. 

Jag gillar deras idé med enkel design och produkter som kan ge lite glädje i vardagen. Behöver du en nappflaska, varför inte välja en som man blir glad av! Som mina ”Mr & Mrs Rabbit”, som jag just gjort åt Bambino, säger Karin om samarbetet med Bambino.

När det gäller förpackningen har Bambino tänkt minimalism, vilket gynnar både miljön och konsumenten. Med enbart en tunn hang tag och en liten etikett runt flaskans hals är flaskan väl synlig för konsumenten och enkel att klämma och känna på i butik.

Flaskorna finns i två storlekar, 250 ml och 330 ml. Till flaskorna finns tre dinappar: Bambino Teat Variable Flow, Bambino Teat Medium Flow och Bambino Teat Fast Flow. Flaskorna och dinapparna säljs i dagligvaruhandeln och på bambino.se.

Mer information finns på bambino.se.