Fråga sjuksköterskan

Bambinos sjuksköterska finns här för dig!
Har du frågor eller synpunkter på våra produkter är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Bambinos sjuksköterska Evelina är tillgänglig för dig på vardagar 8.30 – 17.00 via telefon och mail. Ställ din fråga nedan, så svarar Evelina inom kort.

Du kan också komma i kontakt med oss på Bambinos facebooksida. Skicka ett meddelande eller skriv på facebookväggen, så svarar vi så snart vi kan. Facebooksidan uppdateras dagligen med nyheter, recept, tips och roliga tävlingar. Gör som tiotusentals andra föräldrar och följ oss där!

Besök oss på Facebook

Ställ din fråga nedanTidigare besvarade frågor

 • Går det att köpa reservdelar till era produkter?

  Det går alldeles utmärkt att köpa reservdelar till dina Bambinoprodukter. Här hittar du sugröret till din Bambino Snack ’n’ Cup och drickpipen till din Bambino Easy Sip! Cup.

 • Jag är inte nöjd – vad ska jag göra?

  Om du har synpunkter på någonting som rör våra produkter, en fråga eller en reklamation, så uppskattar vi om du hör av dig till oss.

  Ta kontakt med vår konsumentkontakt så hjälper vi dig gärna.

  Telefon:+46 8 545 180 70 eller mail: konsumentkontakt@bambino-mam.se

  Vill du reklamera produkten är du välkommen att skicka den till vår portofria adress:

  Frisvar (ska skrivas där frimärket normalt sitter)
  Bambino Mam AB
  Kundnr: 200 85 025
  110 01 Stockholm

  Vänligen fyll i reklamationsformuläret som du hittar här (länk: http://www.bambino-mam.se/source.php/1472367/mam-reklamationsblankett-feb2012.pdf) och skicka in det tillsammans med din produkt till oss.

 • Var hittar jag alla Bambinos produkter?

  Du hittar hela Bambinos sortiment och produkter i vår webshop här på bambino.se.

  Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ta kontakt med konsumentkontakt så ska vi försöka hjälpa dig.
  Telefon:+46854518076 eller mail: bambinoshop@bambino-mam.se

 • Vilken dinapp ska jag välja?

  Välj dinapp beroende på vilken vätska du ger till ditt barn. Till Bambino Bottle 250 ml och 330 ml finns tre olika dinappar.

  Bambino Variable Flow

  Dinappen har en öppning som ett kryss. Flödet i dinappen varierar beroende på vätskans tjocklek och barnets sugstyrka. Anpassad för vatten, bröstmjölk ersättning och välling.

  Bambino Medium Flow

  Dinappen har en öppning som ett hål. Anpassad för välling.

  Bambino Fast Flow

  Dinappen har en öppning som en skåra. Anpassad för fullkornsvälling.

 • PVC eller Ftalater – Finns det i era produkter?

  Nej, vi använder inte PVC eller det mjukgörande medlet ftalater varken i någon av våra produkter eller ens i förpackningar.

 • Varför är Bambino My first! barnbestick vinklade?

  My first! barnbestick är ergonomiskt utformade för att underlätta för små barn som vill lära sig äta själva.

  De är gjorda för högerhänta. Oftast är det så att små barn använder båda händerna lika mycket. Besticken måste användas med skeden i höger hand och gaffeln i vänster hand för att vara användbara.

 • Hur fungerar Bambino Squeezy spoons?

  Bambino Squeezy spoons skruvas direkt på klämpåsen. När du sedan klämmer på påsen kommer purén ut på skedbladet. Skeden passar de flesta klämpåsarna på marknaden.